Trek je stoute schoenen aan en maak een kinky afspraak

Bij Waxfun kan iedereen boven de 18 vanilla afspraken maken voor wax- en/of massage behandelingen.

Het is mogelijk om deze spannender/pijnlijker te maken door er kinky elementen aan toe te voegen zoals pijn, plezier, beperkingen, dominantie,  enz.  Staat jouw kink beneden er niet bij en denk je dat jouw kink ook heel goed toe te passen is in een kinky behandeling laat het me weten. Ik ben vaak in om nieuwe dingen te proberen.

Wat moet je je voorstellen bij een kinky behandeling?

Hierbij krijg je een reguliere intieme waxbehandeling waar een kinky randje aan zit. Er zal een lichte vorm van CBT toegepast worden.  Je kunt alleen komen of met je (speel)partner. Er kan zelfs op locatie van jou keuze een behandeling gegeven worden (mits de locatie dit natuurlijk toelaat).

Afhankelijk van de kinks, de extra tijd en/of extra materialen en of onkosten zal een toeslag gevraagd worden naast het normale waxtarief.

 

CBT

 

Anal play

Hierbij kan gedacht worden aan lichte anal play rond de anus tijdens het waxen. Er wordt niet uitgebreid met dildo’s gespeeld in de anus of allerlei attributen in de aars gestoken. Zie het als anus light play.

Kom samen met je (speel) partners

Kom gezellig samen met je (speel) partner. Neem een sub mee die hoognodig een keer gewaxt moet worden. Voor straf of gewoon omdat het lekker glad moet zijn voor een belangrijk feestje/gebeurtenis. Als dominant/meesteres heb je e.v. de mogelijkheid om tijdens de behandeling (binnen grenzen) met je partner te spelen. Of hou het overzicht terwijl ik de behandeling uitvoer.

Neem je dominant/domme mee zodat deze na jouw wax behandeling een heerlijk ontspannen (scrub)massage krijgt.

Teasen, mindfuck

 Ik vind het heerlijk om mensen te treiteren en te pesten. dat doe ik graag met wax en of olie. Op een lieve en vriendelijke manier of juist niet en op een pijnlijke manier. Wil jij dit ook laat dit dan weten.

Prikkels en Pijn

Voor diegene die van lichte pijn houden of plezierige prikkels is een kinky wax en/of massage behandeling ideaal. Waxen is voor de meeste niet pijnloos. Het aanbrengen van de wax kan in sommige situaties een beetje onaangenaam zijn en het verwijderen van de wax wordt vaak omschreven als een korte hevige pijn. Iedere persoon ervaart dit weer anders en iedere plek op het lichaam is weer anders. De waxbehandeling kan pijnlijker of plezieriger uitgevoerd worden door het bijvoorbeeld de wax langzamer te verwijderen of extra vaak gewaxt te worden op dezelfde plek. Of door bepaalde (BDSM)attributen te gebruiken. Er zijn afhankelijk van het lichaamsdeel en de wensen van de klant verschillende manier te verzinnen om het pijnlijker te maken. Bij plezierige prikkels moet je denken aan het voorbereiden van de huid door deze met aanraking (al dan niet met BDSM-attributen) lichtelijk te stimuleren waardoor het verwijderen van de wax daarna als minder pijnlijk ervaren wordt.

Afhankelijk van de wensen van de klant en de setting probeer ik er een leuke (licht tot matige) wax-/massage behandeling van te maken.  De behandeling kan compleet passief ondergaan worden maar er mag ook actief meegedaan worden.

Ik krijg vaak van mensen te horen dat ze zichzelf mogen en kunnen zijn wanneer ze in mijn omgeving zijn. Schroom niet om te vragen wat jij leuk vindt. Nee heb je. Ja kun je krijgen. Ik wil nog wel benadrukken dat dit geen sm-sessies zijn, de nadruk ligt nog steeds hoofdzakelijk bij het waxen of de massage. Deze behandelingen zijn niet geschikt wanneer je op zoek bent naar langdurige en/of extreme pijn.

Bondage en fixatie

Tijdens de behandeling kan iemand gebondeerd worden (in ongemakkelijke posities) of kan gefixeerd worden aan de behandeltafel om de beweging van klant te beperken. Dit kan met touw, boeien, folie en kettingen. Ga er hierbij vanuit dat je functioneel gebondeerd/gefixeerd wordt; het wordt geen uitgebreide complexe bondage.

Zintuigen (horen, zien, voelen en ruiken)

Ervaar je waxbehandeling een keer met een blinddoek voor zodat je niet ziet wat er gebeurt. Zet koptelefoon en/of oordoppen in om geen geluid te horen tijdens de behandeling om de behandeling extra intens te beleven. Ervaar prikkelingen op de huid, geniet van de diverse aroma’s van de wax en of massageolie die je in de juiste stemming te brengen.

Evenementen

Ik kom ook op locatie

Vraag naar de mogelijkheden wanneer je op locatie een behandeling wilt krijgen.

Verras je sub/dominant op een wax/massagesessie op een locatie van jou voorkeur.

Hoe leuk zou het zijn om op een avondfeestje behaarde slaven te ontdoen van hun haar op bepaalde plekken ;-).

Maak mijn wax/massagebehandeling onderdeel van jullie speelavond.

 

Contact

+31 6 23 56 84 88
info@waxfun.nl

enkel op afspraak geopend

Maandag – Vrijdag:  in de avonduren

Zondag: de hele dag

Waxen met een smile

Staat jouw kink er niet bij? Heb je nog vragen of suggesties voor een leuke kink behandeling? Laat het me weten door contact op te nemen.