Bij Waxfun kan iedereen boven de 18 vanilla afspraken te maken voor wax-, scrub- en/of massage behandelingen.

 

Brazilian/manzilian

De haren op de intieme delen plus bilnaad worden bij deze behandeling verwijderd met hotwax. Alle haren kunnen verwijderd worden of slechts een gedeelte door enkel alles buiten de onderbroek te verwijderen of door op de schaamheuvel nog een driehoekje/streepje schaamhaar te laten zitten.

Voorkant

De voorkant kant van de torso kan in zijn geheel gewaxt worden. Enkel de borst of buik kan ook gewaxt worden. Heb je slechts een paar plekjes waar je haar verwijderd wil hebben kies dan voor de losse stukjes behandeling.

Oksels

De oksels worden met hardwax gewaxt om mogelijke irritaties zoveel mogelijk te voorkomen

Gezicht/hoofd

Alle onderdelen in het gezicht kunnen gewaxt worden. Hierbij kan gedacht worden aan snor, kin, wangen, kaaklijn, haarlijn, neus, oren en nek. Er worden geen wenkbrauwen gezet; hooguit bijgewerkt 

Scrubbehandeling

Je lichaam wordt geheel of gedeeltelijk gescrubt en gemasseerd waardoor je huid weer verlost is van dode huidcellen. Daarbij wordt ontspannen gemasseerd. 

Benen

Er kan gekozen worden om de hele benen te waxen maar het is ook mogelijk om enkel de onderkant of bovenkant van de benen te waxen. In beide gevallen worden ook de knieen gewaxt.

Achterkant

De rug kan gewaxt worden. E.v. kan gekozen worden om alleen de bovenkant of onderkant te doen. In deze behandeling worden de schouders niet in zijn geheel meegenomen. Dit kan erbij besteld worden

Armen

Er kan hier gekozen worden om de hele armen te waxen of slechts de boven of onderkant.

Massages

Een ontspannende massage is mogelijk. Hierbij kan gedacht worden aan een gedeelte van het lichaam of het gehele lichaam.

Evenement

Waxen tijdens feestjes

Geef je een feestje waar mensen rondlopen die gewaxt moeten/ worden, neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

+31 6 23568488
info@funwax.nl

Enkel open op afspraak

Maandag – Vrijdag – Thur:  in de avonduren
Zaterdag – Zondag: hele dag

Waxen met een smile

Heb je nog vragen of leuke ideeen om kinky gewaxt te worden? Neem contact op.